NAJ-NS
Gratis isporuka na Vašu adresu
Nazovite Nas: 063/7869-718

Poklon za 18-ti rođendan

Kada je reč o poklonu za 18-ti rođendan, najpre treba imati na umu da je proslava tog jedinstvenog događaja poseban trenutak kada se otvaraju vrata odraslog doba osobi koja ga proslavlja te je bitan kako za slavljenika, tako i za njegove roditelje i najbliže.

Punoletstvo, kao bitna faza čovekovog života i odrastanja se posebno doživljava, dočekuje i obeležava u posebnom raspoloženju jer sa 18 godina se dobijaju određena prava, ali isto tako i određene obaveze.

Bilo da se odlučite da slavljeniku ili slavljenici poklonite ručni sat ili neki lep komad nakita, neka to bude model koji je u duhu mladosti.

Iz naše ponude, izdvojili bismo CASIO satove kao odličan spoj kvaliteta, cene i raznovrsnosti kod izbora.

Poklon za Momka

EDIFICE je linija elegantno-sportskih satova proizvođača CASIO koji prepoznaje vrednost brzine i vremena za ljude koji žive u trentuku. Pod sloganom ‘’Speed and Intelligence’’, izaziva osećaj brzine i energije. Ovi modeli predstavljaju idealnu kombinaciju inteligentnih funkcija, sportske elegancije i inovativne tehnologije.

Ipak, ukoliko već znate da je osoba kojoj birate poklon isključivo sportskog duha, uvek ćemo preporučiti neki sat iz serije G-SHOCK modela, koji predstavljaju najizdržljivije analogne i digitalne satove u industriji. Korišćeni od strane sportista, vojnih lica, surfera i kuvara, G-SHOCK nudi lepezu funkcija za svačije potrebe i definitivno su najpopularniji muški CASIO satovi.

Poklon za Devojku

Sheen je ženska linija proizvođača CASIO. Pod sloganom „Shine on Sheen“, elegantni, pametni i sjajni, čine seriju analognih satova koji su jednistveni kao što su i svestrani. Prilagođeni su da zadovolje visoke zahteve modernih i samouverenih žena. Elegantnog su dizajna i sjajnog kvaliteta.

     

Kada su u pitanju devojke sportskog duha neimnovno ćemo preporučiti žensku liniju G-SHOCK modela: BABY-G ili G-SHOCK liniju za žene. Njihova izdržljivost i savremeni dizajn čine ih jednim od najpopularnijih ženskih CASIO satova.

 

Dodajmo i to da na pojedinim modelima satova postoji mogućnost da se poleđina izgravira nekom kratkom porukom. Time ćete poklonu dati jedinstveni pečat za sva vremena a slavljenik ili slavljenica će, svaki put kada pogleda na sat, setiti se Vas i nezaboravnog i radosnog trenutka.

Ukoliko ipak primetite da poklon nije dotako srce i razgalio dušu, postoji mogućnost zamene! Pri tom, napominjemo da zamena nije moguća ukoliko je sat prethodno izgraviran ili nošen.

 

Srećno!

 

 

 

 

10% popusta za gotovinsko plaćanje

BESPLATNA DOSTAVA na željenu adresu za iznose preko 2.000,00 dinara

Svi satovi su originalni i isporučuju se originalnom pakovanju

Garantni rok 24 meseca na mehanizam sata

Poručite online ili putem telefona

Mogućnost plaćanje na rate putem adiministrativne zabrane

CASIO UPUTSTVO

UPUTSTVO ZA UPOTREBU DIGITALNIH MODELA RUČNIH ČASOVNIKA CASIO