NAJ-NS
Gratis isporuka na Vašu adresu
Nazovite Nas: 063/7869-718

Poklon za vaspitačice

 

“Vaspitačica je žena –
među decom omiljena.
Sa njima je svakog dana
vesela i nasmejana.”

Anita Pešić

Mnogi od nas se sećaju svoje vaspitačice kojoj smo umeli da poverimo svoje brige i tajne, koja je znala sve naše strahove i želje jer je ona umela da bude naš najbolji prijatelj i čudotvorna vila koja je bila svemoguća ali stvarna jer je bila takva, uvek pred našim očima. Sa njom smo učili da sviramo, pevamo, plešemo ali i da se lepo ponašamo, da sklanjamo igračke i da ih delimo sa svojim drugarima.

Zato vaspitačice i za našu decu danas nisu samo osobe kojoj poveravamo svoje dete na čuvanje već je i njihov pedagog, učitelj, glumac i višestruki stvaralac koji ih svakodnevno iznenađuje i obogaćuje svojom inventivnošću i nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Ona je i njihovo utočište kada ih ujutru ostavimo uplakane u njihovom zagrljaju i njihova “druga mama” koja ih miluje po kosi dok ih uspavljuje.

Zato, poklon za vaspitačicu treba da bude nešto jedinstveno jer su i one takve za našu decu i da im se na taj način, i u ime njihove dece zavhalimo za sve godine ljubavi i pažnje koje su im nesebično pružale. Jer vaspitačice su svoj poziv odabrale zbog neizmerne ljubavi koju osećaju prema deci i zato vrlo često kažu da su sve to “njihova deca”. I ni jedan Ugovor o radu ne može sve njihove poslove pretočiti u reči.

Otuda, ukoliko i Vi osećate veliku zahvalnost za sve što rade, poklonite vaspitačima poklon kojim ćete pokazati koliko Vam znači što Vašem detetu pružaju mnogo više pažanje, strpljenja i ljubavi nego što to ikad može biti napisano u opisu njihovog radnog mesta.

I još nešto. Bilo koji poklon da odaberete, uz taj poklon poklonite i emociju. Čestitka sa toplim rečima zahvalnosti, neki personalizovani predmet sa nekom motivacionom porukom ili možda da sva deca napišu odgovor na pitanje zašto vole svoje vaspitačice te da se sve to sjedini i uveže u knjižicu… Bila bi to za njih možda najlepša i najmodernija stručna literatura ali i nešto zabavno i opuštajuće. Jednom rečju, njihova karta za predstavu koja će ih do suza nasmejati i izlečiti to veče, taj dan ili lek za celu godinu.

Ukoliko se odlučite da poklonite sat, neka on bude poruka da sve može da stari, ali će vaspitačice za decu uvek biti mlade!

Na našim stranicama možete pronaći elegantni ženski sat ili sat u sportskom stilu kojim ćete pokloniti znak pažnje ali i podrške i priznanja te time pokazati da ste primetili koliko su posvećene svom poslu i da, iako su nekada i same umorne od cike, graje i odgovaranja na nemoguća pitanja uvek u moućnosti da pronađu i poslednje atome snage i strpljenja da ni jedno dete ne ostane bez putokaza, odgovora i istinske ljubavi i pažnje.

 

Vaspitačica

(autor Anita Pešić)

Vaspitačica je žena –
među decom omiljena.
Sa njima je svakog dana
vesela i nasmejana.

Ona glumi, peva, piše,
stalno decu inspiriše.
Od njih ona stvara ljude,
koji se vole, koji se trude.

Deci daje puno znanja
i dubokih osećanja.
Svi trenuci sa njom vrede
i nikada ne izblede.

Razdragana je i mila,
ima moć da stvori krila.
Nestvarna je kao bajka
i voljena kao majka.

 

Vrtić

(autor Anita Pešić)

Deca su poput mirisnog cveća,
život sa njima, čista je sreća.
Deca su ljubav i radost sveta –
bašta što uvek iznova cveta.

Za decu znam ja čarobno mesto,
tamo se igra i peva često.
Deca tu stiču drugove nove,
to sjajno mesto VRTIĆ se zove!

U vrtiću se jede i spava,
da deca budu jaka i zdrava.
Tamo se dete uči da mašta,
da voli, i da drugima prašta.

Svakoga dana saznanja nova,
uče se boje, brojevi, slova…
Deca tu rado igračke dele,
sa vaspitačicom svi se vesele!

Vrtić je mesto što u životu,
pamtiš dok ne napuniš stotu.
Tamo je sve što deca vole –
najlepši to je put do škole.

 

 

 

10% popusta za gotovinsko plaćanje

BESPLATNA DOSTAVA na željenu adresu za iznose preko 2.000,00 dinara

Svi satovi su originalni i isporučuju se originalnom pakovanju

Garantni rok 24 meseca na mehanizam sata

Poručite online ili putem telefona

Mogućnost plaćanje na rate putem adiministrativne zabrane

CASIO UPUTSTVO

UPUTSTVO ZA UPOTREBU DIGITALNIH MODELA RUČNIH ČASOVNIKA CASIO