NAJ-NS
Gratis isporuka na Vašu adresu
Nazovite Nas: 063/7869-718

Opšti uslovi kupovine

Opšti uslovi kupovine proizvoda iz ponude NAJ-NS

Cena

NAJ-NS se trudi da Vam obezbedi najkonkurentnije cene na tržištu za originalne satove.
Sve cene proizvoda navedene na sajtu www.najsatovi.com su sa uračunatim PDV-om od 20%.

NAJ-NS se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

Takođe, NAJ-NS ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja kupcu ukoliko je došlo do grube, nenamerne greške, prilikom postavljanja cene na site-u, npr. umesto 10.000 din je navedena cena 100 din, i slično.

Garancija

Svi satovi iz asortimana NAJ-NS imaju granciju od 2 godine. Uz svaki kupljen sat dobija se overen prateći grantni list koji sadrži podatke o proizvodu, dužini garantnog roka (2 godine), načinu upotrebe kao i delovima koji su obuhvaćeni garancijom.

Opis proizvoda

NAJ-NS nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće.

Takođe, NAJ-NS ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu www.najsatovi.com možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju, jer je Vaše zadovoljstvo naš uspeh.

Pravo na reklamaciju imate ukoliko niste zadovoljni Vašom kupovinom.

U tom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate kako bi Vam naši zaposleni predočili način i postupak rešavanja reklamacija.

U slučaju da ste kupili sat iz ponude NAJ-NS a koji je nakon određenog vremena korišćenja prestao sa radom ili iskazao određene nepravilnosti u radu a u garantnom je roku molimo Vas da nas kontaktirate kako bi Vam naši zaposleni predočili način i postupak rešavanja reklamacija.

Molimo vas da račun i garanciju obavezno čuvate dok traje garantni period jer bez njih nećete moći da ostvarite uslove iz garancije.

U slučaju da reklamirani proizvod nismo u mogućnosti da zamenimo novim zbog rasprodaje zaliha ponudićemo Vam drugi proizvod ili ćemo izvršiti povrat novca.

Za detaljnije informacije u vezi sa postupkom i načinom rešavanja reklamacija pogledajte pravilnik NAJ-NS koji možete pogledati i preuzeti na stranici Reklamacije.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Na site-u www.najsatovi.com su prikazani proizvodi koju NAJ-NS ima u svojoj ponudi, s tim da, je site prvenstveno usmeren na samu prezentaciju firme, te stvarno stanje zaliha koje NAJ-NS ima u datom momentu nije iskazano na site-u. Ukoliko ste zainteresovani za određeni proizvod, budite slobodni da nas pozovete telefonom kako bismo proverili da li taj proizvod trenutno imamo na stanju ili popunite formular na našoj kontakt stranici gde ćete navesti broj modela proizvoda a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko NAJ-NS trenutno nema na stanju zaliha proizvod koji poručujete, izvršićemo porudžbinu od naših dobavljača.

NAJ-NS zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici site-a. Posetioci site-a www.najsatovi.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja www.najsatovi.com.

Za sve dodatne informacije u vezi sa Opštim uslovima kupovine, budite slobodni da nas kontaktirate.

10% popusta za gotovinsko plaćanje

BESPLATNA DOSTAVA na željenu adresu za iznose preko 2.000,00 dinara

Svi satovi su originalni i isporučuju se originalnom pakovanju

Garantni rok 24 meseca na mehanizam sata

Poručite online ili putem telefona

Mogućnost plaćanje na rate putem adiministrativne zabrane

CASIO UPUTSTVO

UPUTSTVO ZA UPOTREBU DIGITALNIH MODELA RUČNIH ČASOVNIKA CASIO