NAJ-NS
Gratis isporuka na Vašu adresu
Nazovite Nas: 063/7869-718

NajNakit

Nije zlato sve što sija kaže stara narodna poslovica – nakit je mnogo više od toga. Pored velike estetske vrednosti, svaki komad nakita je jedinstvena riznica priča, iskustava i uspomena osobe koja ga nosi.

Otuda, posebnu pažnju posvećujemo izboru nakita koji imamo u našoj ponudi jer smatramo da je svaka osoba jedinstvena baš kao i što je i svaki komad nakita.

Nakit se pravio od početka civilizacije, kako za muškarce, tako i žene podjednako. U izradi nakita čovek je s početka koristio sve što mu je bilo pri ruci. Kasnije, kopanjem rudnika, ljudi su pronalazili metale koje su brusili i tako pravili razne oblike. Egipćani su najčešće koristili zlato za izradu nakita jer je ono simbol Sunca, dok je Grcima srebro oduvek bilo omijeno a koje je se vezuje za Mesec.

Samo postojanje nakita se odavnina javlja sa potrebom ličnosti da pred drugima pokaže svoj statusni simbol. Predstavlja značajan deo kulture svakog naroda, a ono što je vrlo interesantno jeste činjenica da nas on čini onakvima kakvi smo po prirodi.

Odražavajući karakter osobe koja ga nosi, povučene i odmerene osobe najčešće biraju nakit koji ne privlači pažnju, dok slobodnije osobe sa jakim stavom, željne dokazivanja, biraju blještave komade nakita zahvaljujući kome će sve oči biti upućene njima.

Nakit daje posebnu vrstu lepote, čini naš stil jedinstvenim i svojom upečatljivošću nas “izdvaja” iz gomile. Stoga – obožavamo ga i dalje i uvek ćemo se radovati novom komadu!

NAJ-NS NAJsatovi.com

Prodaja Satova – 9 Brendova u ponudi
Veliki izbor originalnih satova
Garantni rok 24 meseca
Satove svetskih poznatih proizvođača
Mogućnost porudžbine telefonom ili putem mail-a
Svi satovi se isporučuju u originalnom pakovanju
GRATIS Dostava na kućnu adresu!

CASIO UPUTSTVO

UPUTSTVO ZA UPOTREBU DIGITALNIH MODELA RUČNIH ČASOVNIKA CASIO